Quickcamp

Minimale eisenOm in aanmerking te komen voor het kwarttarief dient uw omgebouwde bus aan een aantal eisen te voldoen. Deze eisen zijn:

  • er moeten 2 vaste zitplaatsen zijn;
  • er moet een tafel zijn. De (bevestiging van de) tafel mag zodanig zijn, dat de tafel eenvoudig kan worden verwijderd;
  • er moet slaapplaats zijn voor tenminste 2 personen. Deze slaapplaatsen mogen eventueel met behulp van de bovengenoemde zitplaatsen worden gemaakt. Als het een tweepersoonsslaapplaats is, dan moet deze tenminste 180 cm lang zijn en tenminste 110 cm breed. Als het 2 aparte slaapplaatsen zijn, dan moeten deze slaapplaatsen tenminste 180 cm lang zijn en tenminste 60 cm breed;
  • er moeten vaste en afsluitbare opbergfaciliteiten aanwezig zijn;
  • er moet een vast keukenblok met een werkblad van tenminste 60 cm hoog zijn, voorzien van een ingebouwde (uitneembare) watervoorziening met een spoelbak, een kraan en een afvoer.
  • er moet een vast ingebouwd kooktoestel aanwezig zijn;
  • alles moet op een normale wijze bereikbaar en bruikbaar zijn.

De ruimte waarin bovenstaande zich bevindt moet een rechthoekig blok kunnen bevatten met een hoogte van tenminste 170 cm over een lengte van tenminste 200 cm en over een breedte van tenminste 90 cm. Dit is de ruimte achter de bestuurders- en bijrijders zitplaats.
Als uw binnenruimte van fabriekswege geen hoogte heeft van 170 cm, maar wel tenminste een hoogte van 130 cm, dan mag u de binnenruimte verhogen tot tenminste 170 cm over een lengte van tenminste 100 cm en een breedte van tenminste 90 cm. Dit kan bijvoorbeeld door middel van plaatsing van een hefdak.

U kunt alle eisen uitgebreid nalezen op de site van de belastingdienst.de modellen die wij ombouwen
Voor al uw vragen:

0182-761281


@email


T5 Multivan ombouw


7090,-


direct leverbaar

Reimo hefdak

1890,-


incl. plaatsing

Mercedes Vito Camper


120CDI Automaat - 150KW - 2008